Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 100 g Sperziebonen
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Kruiden gemberpoeder, kruidnagel, mosterdzaad, fenegriek, kurkuma, komijnzaad, korianderzaad, kaneel en peper
- Max. 2 Tomaten in stukjes gesneden
- Min. 200 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Min. 2 handjes Bladspinazie
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de kruiden toe en bak deze even mee.
- Voeg de gesneden tomaten samen met een scheut heet water en de Italiaanse tuinkruiden toe en roer dit door.
- Voeg de sperziebonen toe en laat deze op laag vuur in de tomatensaus beetgaar stoven.
- Voeg nu ook de spinazie, de cherrytomaatjes en de zalmfilet stukjes toe,, roer ook dit goed door en laat ook de zalmstukjes in 5-10 minuten in de saus gaar stoven.
- Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment