
Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Kruiden kerriepoeder en kurkuma
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Spitskool fijn gesneden
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Min. 1 Bosuitje fijn gesneden
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de kruiden toe en bak dit een aantal minuten.
- Voeg de kipfilet blokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de kokosmelk, de spitkool stukjes en de paprika reepjes toe en bak dit al roerend zo'n 10 minuten.
- Schep de curry op je bord, garneer met de fijn gesneden bosui en serveer!
Deel dit Recept
Add comment