Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 200 g Bladspinazie
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Currypasta-ingrediënten max. 2 groene pepertjes (fijn gemalen), max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), citroengras (gekneusd), rasp van een (biologische)citroen, peper, komijnzaad en korianderzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de currypasta ingrediënten met elkaar.
- Verhit de olie in een pan en voeg de currypasta samen met de kokosmelk toe.
- Voeg de sojasaus en een beetje water toe en roer door.
- Voeg de zalm toe, dek de pan af en laat dit 5 minuten stoven.
- Draai de zalm om, dek de pan weer af en laat nogmaals 2 minuten stoven.
- Voeg de sperziebonen en spinazie toe, dek de pan wederom af en laat de groenten 2 minuten mee stoven.
- Schep de curry in een diep bord, besprenkel met citroensap en garneer met de bosui en koriander.
Deel dit Recept
Add comment