Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbonen in stukken gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode peper in reepjes gesneden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet gehalveerd
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Currypasta-ingrediënten max. 1 chilipepertje (fijn gehakt), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 stengel citroengras (gekneusd), rasp van een (biologische)citroen, korianderzaad, peper, komijnzaad en paprikapoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de snijbonen toe en kook deze in zo'n 4 minuten beetgaar.
- Spoel de bonen af onder koud water en laat ze uitlekken.
- Wrijf de kabeljauwstukken in met het citroensap en de currypasta en laat dit een tijdje intrekken.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers samen met de peper-reepjes toe en bak deze een aantal minuten.
- Voeg de kabeljauw samen met een scheutje water toe en stoof deze in zo'n 6-8 minuten gaar.
- Voeg de snijbonen toe, laat het overtollige vocht verdampen, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment