Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Currypasta-ingrediënten max. 10 g knoflook (geperst), gemberpoeder, max. 2 pepertjes (gemalen), max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven), paprikapoeder, korianderzaad, kurkuma, komijnzaad, cayennepeper, ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 200 g Tomaten fijn gesneden
- Max. 1 el Munt grof gehakt
- Max. 200 g Griekse yoghurt (0% vet)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de currypasta toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de tomaten samen met een scheutje water toe en roer goed door.
- Voeg de pompoenblokjes toe, roer door en laat het geheel zo'n 15 minuten stoven (tot de pompoen zacht is geworden).
- Schep de curry op je bord, schep de yoghurt er bovenop en garneer met munt.
Deel dit Recept
Add comment