Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 Rood pepertje fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Een snufje Kurkuma
- Een snufje Kruidnagel
- Een snufje Kaneel
- Een snufje Korianderzaad
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de kipblokjes met zout en peper.
- Verhit de olie in en pan en bak de kipblokjes rondom bruin.
- Schep de kipblokjes uit de pan.
- Fruit de uisnippers samen met het fijn gesneden pepertje en de knoflook.
- Voeg de pompoenblokjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg kurkuma, kaneel, korianderzaad, kruidnagel en tomatensaus toe.
- Giet er wat water bij en laat alles op laag vuur zo'n 15 minuten pruttelen.
- Voeg de voorgegaarde kipblokjes toe en laat deze nog 5 minuten mee pruttelen.
- Garneer de curry met koriander en serveer.
Deel dit Recept
Add comment