Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Min. 200 g Peultjes
- Currypasta-ingrediënten min. 2 rode pepers (fijn gemalen), max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), gemberpoeder, korianderzaad, kurkuma, komijnzaad, kardemom, kaneel en kerriepoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 1 handje Munt grof gehakt
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Max. 2 Eieren gekookt en in kwartjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de peultjes en courgetteblokjes toe en roerbak deze zo'n 2 minuten.
- Voeg de currypasta, de kokosmelk en de sojasaus toe en laat het vocht, al omscheppend in zo'n 5 minuten verdampen.
- Schep de munt, de koriander en de ei-kwartjes vluchtig door de curry, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment