Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 300 g Sperziebonen gehalveerd
- Min. 1 Gele paprika in reepjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Currypasta-ingrediënten een gemalen groen pepertje, knoflookpoeder, uipoeder, gekneusd citroengras, citroenrasp, peper, komijnzaad, korianderzaad en paprikapoeder
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de sperziebonen in een aantal minuten beetgaar.
- Giet de sperziebonen af en spoel ze af onder koud water.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de paprika reepjes toe, roerbak deze zo'n 3 minuten, voeg vervolgens de beetgare sperziebonen toe en bak deze nog zo'n 3-5 minuten mee.
- Voeg de currypasta samen met de kokosmelk en de ei partjes toe en roer dit goed door.
- Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment