Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Rabarber in stukjes gesneden
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 2 Paprika's in stukjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden mosterdzaad, venkelzaad, gemberpoeder, komijnzaad, chilipeper vlokjes en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Bloemkoolrijst
- Max. 120 g Naturel tofu in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Stoom de bloemkoolrijst gaar, meng het met een deel vd kruiden en zet het apart.
- Verhit de olie in een pan, voeg de tofu blokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de spinazie en de knoflook toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de kruiden toe en bak ook deze even mee.
- Voeg de rabarber en paprika stukjes toe en stoof dit mee tot ze zacht zijn geworden.
Deel dit Recept
Add comment