Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Witvis in stukjes gesneden
- Max. 2 Gele paprika's in stukjes gesneden
- Max. 1 Courgette in stukjes gesneden
- Kruiden gemberpoeder, anijszaad, korianderzaad, komijnzaad, Italiaanse tuinkruiden, min. 2 fijn gemalen groene pepertjes en peper
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de courgette en paprika stukjes toe en roerbak dit een aantal minuten.
- Voeg de kruiden toe en roerbak deze een minuutje mee.
- Voeg de tomatensaus en kokosmelk samen met de vis stukjes toe en roer dit door.
- Doe een deksel op de pan en stoof de vis in 5-10 minuten in de saus gaar.
- Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment