Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Bloemkool tot korrels geraspt of gemalen
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 300 g Papaya in blokjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 5 g Rauwe cashewnoten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Kerriepoeder
- Een aantal druppels Tabasco (zonder additieven)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de papaya met het citroensap en zet dit afgedekt in de koeling.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook en het fijn gehakte pepertje.
- Bestrooi met de kerriepoeder en roer dit goed door.
- Voeg de kipfiletblokjes toe, bestrooi deze met zout en peper en bak deze rondom bruin.
- Voeg de kokosmelk en de bloemkoolkorrels toe en roerbak dit tot de korrels gaar zijn geworden (waak ervoor dat ze geen pap worden).
- Haal de pan van het vuur, schep de papayablokjes en de cashewnoten door de curry (verhit dit niet meer), besprenkel met de Tabasco en serveer!
Deel dit Recept
Add comment