Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 300 g Paksoi grof gesneden
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Currypasta-ingrediënten max. 10 g knoflook (geperst), gemberpoeder, peper, max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven), max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven), max. 1 eetlepel citroensap, garam masala (komijn, koriander, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de currypasta toe en roer goed door.
- Voeg de zalmstukjes toe en bak dit al roerende 2 minuten mee.
- Voeg de kokosmelk en de paksoi toe en laat dit 5 minuten mee pruttelen.
- Garneer de curry met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment