Recept Afdrukken
Curry met koolrabi en kabeljauw
Curry met koolrabi en kabeljauw
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Curry met koolrabi en kabeljauw
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolkorrels gaar in zo'n 10-15 minuten.
  2. Giet de bloemkoolkorrels af en zet ze apart.
  3. Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  4. Voeg de knoflook, het fijn gehakte pepertje en de currykruiden toe en roer door.
  5. Voeg de koolrabiblokjes toe, roerbak deze een paar minuten, voeg de kokosmelk toe, roer door, doe de deksel op de pan en laat de koolrabi zo'n 5 minuten stoven.
  6. Voeg de paksoireepjes toe, roer dit door, verdeel de kabeljauwblokjes over de curry, doe de deksel opnieuw op de pan en laat de kabeljauw in 4-6 minuten gaar stomen.
  7. Schep de curry op je bord, schep de bloemkoolrijst erbij en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!