Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Koolrabi in blokjes gesneden
- Min. 100 g Paksoi in reepjes gesneden
- Min. 200 g Bloemkool tot korrels gemalen of geraspt
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Currykuiden korianderzaad, mosterdzaad, komijnzaad, kardemom
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de bloemkoolkorrels gaar in zo'n 10-15 minuten.
- Giet de bloemkoolkorrels af en zet ze apart.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de knoflook, het fijn gehakte pepertje en de currykruiden toe en roer door.
- Voeg de koolrabiblokjes toe, roerbak deze een paar minuten, voeg de kokosmelk toe, roer door, doe de deksel op de pan en laat de koolrabi zo'n 5 minuten stoven.
- Voeg de paksoireepjes toe, roer dit door, verdeel de kabeljauwblokjes over de curry, doe de deksel opnieuw op de pan en laat de kabeljauw in 4-6 minuten gaar stomen.
- Schep de curry op je bord, schep de bloemkoolrijst erbij en serveer!
Deel dit Recept
Add comment