Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden garam masala, gemberpoeder, komijnzaad, kurkuma en peper
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 200 g Tomaten in stukjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensuas (Passata)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 1 Chilipepertje fijn gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de olie met de kruiden en marineer de kipblokjes hier minimaal 30 minuten in.
- Verhit een koekenpan, voeg de gemarineerde kipblokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de overige ingrediënten (m.u.v. de koriander) toe, roer dit door en laat de curry ingrediënten met deksel op de pan (onder regelmatig roeren) in minimaal 20 minuten gaar stoven.
- Schep de curry op je bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment