Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Currypasta-ingrediënten uipoeder, paprikapoeder, max. 20 g kokosmelk (zonder additieven, knoflookpoeder, max. 1 eetlepel tomatenpuree (zonder additieven) en peper
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in grove stukken gesneden
- Max. 200 g Tomaten in grove stukken gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en kook de sperziebonen in 7-8 minuten gaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en de currypasta ingrediënten toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg een scheutje water en de beetgare sperziebonen toen en laat deze al roerend een aantal minuten mee stoven.
- Voeg de tomaten toe en laat deze al roerend zacht worden.
- Voeg de kabeljauw stukken toe en stoof deze mee tot ze gaar zijn.
- Schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment