Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 120 g Kabeljauwfilet in stukjes gesneden
- Min. 100 g Asperges houtige delen verwijderd
- Min. 1 handje Basilicum grof gehakt
- Currypasta-ingrediënten max. 2 groene pepertjes (fijn gemalen), max. 10 g ui (gesnipperd), gemberpoeder, korianderzaad, citroengras (gekneusd), komijnzaad en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de currypasta toe en roerbak dit een minuutje.
- Voeg de kokosmelk, de sojasaus, het citroensap, de vis-stukjes en de asperges toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager en laat het geheel stoven tot de vis gaar is en de asperges beetgaar zijn (zo'n 5 minuten).
- Schep de curry op je bord, garneer met basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment