Porties |
Ingrediënten
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 2 Eieren gekookt en in partjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Garam Massala
- Een snufje Chilipoeder
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Min. 1 handje Tuinkers
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Bestrooi dit met garam masala en chilipoeder en roer door.
- Voeg de courgetteblokjes toe en bak deze zo'n 3 minuten mee.
- Voeg de kokosmelk en de sojasaus toe en laat dit zo'n 4 minuten mee pruttelen.
- Roer de ei-kwartjes door de curry, schep de curry op je bord, garneer met de tuinkers en serveer!
Deel dit Recept
Add comment