Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Eieren gekookt en in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 300 g Broccoli in roosjes gesneden
- Min. 1 Vleestomaat ontveld en in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Currypasta-ingrediënten een gemalen rood chilipepertje, knoflookpoeder, uipoeder, gekneusd citroengras, citroenrasp, peper, komijnzaad, korianderzaad en paprikapoeder
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de currypasta toe en roer dit door. Voeg de kokosmelk, 100 ml water en de broccoli roosjes toe en stoof deze zo'n 5-6 minuten.
- Roer de tomatenblokjes en de ei blokjes door de curry, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment