Curry met bloemkoolrijst en champignons
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 300
g
Bloemkoolrijst
Max. 120
g
Kipfilet
in stukjes gesneden
Max. 300
g
Champignons
in plakjes gesneden
Max. 0.5
el
Kokos;/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 20
g
Kokosmelk
zonder additieven
Een snufje
Kerriepoeder
Een snufje
Peper
Instructies
Stoom de bloemkoolrijst boven een pan met kokend water in een aantal minuten gaar en zet apart.
Verhit de olie in een pan, voeg de kipfilet stukjes toe en bak deze rondom bruin.
Voeg de champignon kwartjes toe en bak deze mee tot ze zacht worden.
Voeg de kerriepoeder, de kokosmelk en een snuf peper toe en laat dit zo’n 5 minuten pruttelen (tot het vocht verdampt is).
Schep de bloemkoolrijst op je bord, schep de curry er bovenop en serveer!
Gerelateerd