Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Kipfilet in stukjes gesneden
- Min. 300 g Bloemkool in roosjes gesneden
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden kerriepoeder, gemberpoeder, kurkuma, paprikapoeder, chilipoeder, komijnzaad, korianderzaad en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de kipfilet blokjes met de helft vd kruiden en breng een laagje water aan de kook.
- Kook de bloemkoolroosjes in 10-15 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de gekruide kipfilet blokjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de beetgare bloemkoolroosjes, gehalveerde sperziebonen, kokosmelk en resterende kruiden toe en roer door.
- Laat het geheel nog zo'n 5 minuten stoven, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment