Curry met aubergines en champignons
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
  • Max. 120g Kipfiletin kleine stukjes gesneden
  • Max. 1 Auberginein blokjes gesneden
  • Min. 250g Champignonsin plakjes gesneden
  • Max. 10g Uigesnipperd
  • Max. 10g Knoflookgeperst
  • Kruidengemberpoeder, komijnzaad, venkelzaad, geelwortel, cayennepeper
  • Garam Masalakomijnzaad, korianderzaad, kardemom, peper, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
  • Min. 1handje Basilicumgrof gehakt
  • Max. 1el Kokos;/olijfoliekoud geperst (extra vergine)
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan.
  2. Voeg de knoflook, de uisnippers en de kruiden toe en bak dit een aantal minuten.
  3. Voeg de kip stukjes toe en bak deze rondom bruin.
  4. Voeg de aubergine blokjes toe, roer door, doe een deksel op de pan en stoof het geheel tot de aubergine blokjes bijna gaar zijn.
  5. Voeg de champignon plakjes en de garam masala toe, roer goed door en laat dit pruttelen tot de kip gaar is en de champignon plakjes hun vocht hebben verloren.
  6. Schep de curry op je bord, garneer met basilicum en serveer!