Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 40 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 1 Aubergine in stukjes gesneden
- Currypasta-ingrediënten max. 10 g ui (gesnipperd), max. 1 rode peper (fijn gehakt), fenegriekzaad, korianderzaad, komijnzaad, geelwortel, peper en ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de currypasta-ingrediënten in een keukenmachine en pureer deze.
- Doe de kokosmelk in een pan en voeg de currypasta toe.
- Voeg de auberginestukjes samen met de sojasaus en wat zout toe en roer dit door.
- Zet het vuur lager en laat dit zo'n 10 minuten pruttelen.
- Voeg vervolgens de zalmstukjes en peultjes toe samen met wat water.
- Zet het vuur iets hoger, laat dit nog zo'n 5 minuten pruttelen (en indikken) en serveer!
Deel dit Recept
Add comment