Porties |
Ingrediënten
- Max. 60 g Garnalen gepeld
- Max. 60 g Witvisfilet in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Tomatem in stukjes gesneden
- Max. 100 g Tomatensaus (Passata)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max, 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Kruiden max. 2 chilipepertjes (fijn gemalen) munt, koriander, peterselie, garam masala, korianderzaad, cayennepeper, chilipoeder, gemberpoeder, venkelzaad, fenegriek en kruidnagel
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de tomatenstukjes, de tomatensaus en de kruiden toe en laat dit al roerend pruttelen tot ook de tomatenstukjes helemaal zacht zijn.
- Voeg de kokosmelk en de auberginestukjes toe en laat dit in de saus in een kwartiertje al roerend gaar stoven.
- Voeg de garnalen en de witvis stukjes toe, roer door, stoof deze in 5-10 minuten gaar, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment