Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 100 g Kastanjechampignons in plakjes gesneden
- Max. 1 Zoete puntpaprika in blokjes gesneden
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Masala kruiden kurkuma, korianderzaad, komijnzaad, gemberpoeder, kaneel, nootmuskaat, peper, fenegriek, venkelzaad, karwijzaad, chilipeper en kruidnagel
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
- Max. 2 Appels (groen) in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de champignonplakjes zo'n 5 minuten.
- Voeg de paprika- en courgetteblokjes, de kipfiletblokjes, de Masala kruiden, de kokosmelk, de knoflook en de tomatensaus toe en breng dit aan de kook.
- Zet het vuur lager, doe een deksel op de pan en laat de curry zo'n 10-15 minuten pruttelen.
- Haal de deksel van de pan, bestrooi de curry met zout, laat het geheel nog 5 minuten zonder deksel op de pan pruttelen (tot het vocht verdampt is), haal de pan van het vuur, roer de appel door de curry, schep de curry op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment