Recept Afdrukken
Couscous salade met pompoen, kip en Baharat
Couscous salade met pompoen, kip en Baharat
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Couscous salade met pompoen, kip en Baharat
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Verhit de helft vd olie in een pan en fruit de uisnippers.
  3. Meng de uisnippers met de resterende olie, de pompoenblokjes en de helft vd kruiden en verdeel de kruidige blokjes over de bakplaat.
  4. Schuif de bakplaat in de oven en rooster de pompoenblokjes in 30 minuten gaar.
  5. Verhit in de tussentijd de achtergebleven olie opnieuw, wrijf de kipfilet in met de resterende kruiden en bak deze gaar.
  6. Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem vervolgens in blokjes.
  7. Breng ook een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolrijst of broccolirijst boven dit water gaar.
  8. Doe de gare couscous in en kom en meng dit met de overige ingrediënten.
  9. Plaats de salade in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken, schep de salade na een tijdje koelen op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!