Recept Afdrukken
Couscous met paprika en kaneel
Couscous met paprika en kaneel
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Couscous met paprika en kaneel
Instructies
  1. Blaker de paprika's rondom zwart boven het gasfornuis.
  2. Doe de zwart geblakerde paprika's in een afsluitbare zak en laat het velletje van de paprika's in zo'n 10 minuten los stomen.
  3. Verwijder het velletje van de paprika's, verwijder ook de zaadlijsten en snijd het resterende vruchtvlees in kleine blokjes.
  4. Meng de blokjes met de pistachenoten en de fetablokjes en zet dit mengsel apart.
  5. Schep de bloemkoolkorrels in een kom, begiet deze met heet water en de Italiaanse tuinkruiden, dek de kom af en laat de korrels het vocht vervolgens opnemen en op die manier gaar worden.
  6. Verhit in de tussentijd de olie in een pan en fruit de uisnippers.
  7. Voeg de gehalveerde tomaatjes en een snuf kaneel toe en roerbak dit zo'n 10 minuten (op laag vuur).
  8. Voeg de gare bloemkoolcouscous samen met de peterselie toe en roer door.
  9. Schep de couscous op je bord, verdeel het gegrilde paprika-feta-pistache mengsel over de couscous en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!