Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Tomaten in blokjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rood pepertje fijn gehakt
- Max. 120 g Tonijn (op waterbasis, zonder additieven) uitgelekt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Max. 1 el Kappertjes (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis zonder additieven
- Min. 200 g Courgetti
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de olie met de tomaten blokjes met de knoflook, de rode peperstukjes, de tomatensaus en de fijn gehakte oregano en laat dit mengsel 10 minuten pruttelen in een pannetje.
- Voeg de tonijn, de kappertjes, de olijven en de courgette slierten toe aan de saus en laat dit zo'n 2 minuten al roerende mee pruttelen.
- Schep de courgetti op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment