Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Snijbiet grof gesneden
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Max. 200 g Courgettii
- Max. 2 Roma tomaten in partjes gesneden
- Max. 55 g Mozarella in stukjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additiven)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de gesneden raapsteel toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de tomatenpartjes, de kokosmelk, de Italiaanse tuinkruiden en een snuf peper toe en bak dit tot een romige dikke saus is ontstaan.
- Voeg de courgetti toe, meng dit met de overige ingrediënten in de pan en laat de slierten beetgaar worden.
- Schep de courgetti op je bord, verdeel de mozzarella stukjes over de courgetti en serveer!
Deel dit Recept
Add comment