Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Tonijn in ringetjes gesneden
- Min. 100 g Cherrytomaatjes
- Max. 90 g Tonijn (op waterbasis, zonder additieven)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Max. 1 Courgette in slierten gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook.
- Voeg de prei toe en roerbak dit tot de prei zacht is.
- Voeg de tonijn toe samen met de chilipepervlokjes en de cherrytomaatjes en verhit dit goed.
- Voeg de courgetteslierten toe en roerbak ook deze een minuutje mee (tot ze zacht en warm zijn geworden).
- Schep de courgetti op je bord en garneer met de Parmezaanse kaas.
Deel dit Recept
Add comment