
Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Pompoen in blokjes gesneden
- Min. 200 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
- Min. 1 handje Basilicum
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Courgetti
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de helft vd olie in de pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de champignon plakjes en de pompoen blokjes toe en bak deze mee tot de pompoen blokjes zacht zijn geworden (zo'n 10-15 minuten).
- Meng de courgetti met het citroensap en laat dit even in trekken.
- Doe de basilicum met de resterende olie in een keukenmachine en maal dit tot een gladde puree.
- Voeg de courgetti en de basilicumpuree toe aan de pan met groenten en roer door.
- Schep de courgetti op je garneer de courgetti met de Parmezaanse kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment