Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Courgetti
- Max. 2 Rode paprika's in reepjes gesneden
- Max. 200 g Cherrytomaatjes
- Kruiden min. 1 handje basilicum (fijn gehakt) en anijszaad
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 55 g Mozzarella in stukjes gesneden
- Max. 2 Zongedroogde tomaatjes zonder additieven
- Min. 1 handje Basilicum
- Max. 1 el Citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de helft vd olie samen met de basilicum en het citroensap in een keukenmachine en pureer dit.
- Zet de puree vervolgens apart.
- Verhit de resterende olie in een pan, voeg de groenten toe, bestrooi de groenten met de kruiden en roerbak dit mengsel zo'n 4 minuten.
- Voeg de courgetti samen met de reepjes zon gedroogde tomaat en de basilicumpuree toe en roer dit door.
- Schep de courgetti op je bord, verdeel de mozzarella over de courgetti en serveer!
Deel dit Recept
Add comment