Porties |
Ingrediënten
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 1 Rood pepertje in reepjes gesneden
- Min. 100 g Shiitakes in reepjes gesneden
- Min. 200 g Paksoi in reepjes gesneden
- Min. 1 handje Peterselie grof gehakt
- Max. 120 g Naturel tofu in reepjes gesneden
- Min. 200 g Courgetti
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el (Appel)azijn
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bak de tofu reepjes in zo’n 3 minuten rondom bruin.
- Voeg de kruiden en peper ringetjes toe en bak dit een minuutje mee.
- Voeg de shiitake reepjes en paksoi reepjes toe en bak deze zo’n 4 minuten mee.
- Voeg de sojasaus en azijn toe en roer door.
- Voeg de courgetti toe, roer meng deze met de rest en verhit deze mee tot de slierten beetgaar zijn geworden.
- Schep de courgetti op je bord, garneer met de cashewnoten en de peterselie en serveer!
Deel dit Recept
Add comment