Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 200 g Champignons in grove stukken gesneden
- Max. 1 Koolrabi in blokjes gesneden
- Max. 1 Courgette in slierten gesneden
- Min. 1 handje Peterselie fijn gehakt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een snufje Peper
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook en blancheer de courgetteslierten tot ze beetgaar zijn.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en knoflook toe en fruit dit.
- Voeg de koolrabiblokjes en de champignonstukjes toe en bak dit zo'n 10 minuten mee.
- Voeg de beetgare courgetteslierten, de peterselie, de kokosmelk en een snuf peper toe en roer alles goed door elkaar.
- Schep de courgetti op je bord, bestrooi met de kaasrasp en serveer!
Deel dit Recept
Add comment