
Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Min. 1 handje Oregano fijn gehakt
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Min. 200 g Groene asperges houtige delen verwijderd en in stukjes gesneden
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven)
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 200 g Courgetti
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de knoflook, de oregano, de tomatensaus, de azijn, de asperge stukjes en een snuf peper toe en laat dit op laag vuur een aantal minuten stoven.
- Verdeel de inhoud van de pan over de bodem van een ovenschaal en leg de kabeljauw hier bovenop.
- Verdeel de olijven over het geheel en plaats de ovenschaal zo'n 15 minuten in de oven (tot de kabeljauw gaar is).
- Breng in de tussentijd een laagje water aan de kook, voeg de courgetti toe en kook dit in een aantal minuten beetgaar.
- Schep de courgetti op je bord, schep de inhoud van de ovenschaal op de courgetti, besprenkel het geheel met het citroensap en serveer!
Deel dit Recept
Add comment