Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in slierten gesneden
- Max. 75 g Feta verkruimeld
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 200 g Bladspinazie
- Max. 1 el Basilicum
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 250 g Champignons in kwartjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de spinazie en de basilicum in een blender en voeg de helft vd olie en de citroensap toe.
- Pureer dit.
- Bestrooi de courgette-slierten met zout, laat dit even intrekken en laat het vervolgens uitlekken.
- Verhit de andere helft vd olie in een pan en roerbak de slierten zo'n 3 minuten.
- Voeg de champignons toe en bak deze mee tot ze zacht worden.
- Schep de courgetti op je bord, verdeel de fetakruimels over de courgetti en besprenkel met de kruidige basilicum-spinazie-olie.
Deel dit Recept
Add comment