Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Kipfilet in reepjes gesneden
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Champignons in blokjes gesneden
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 Courgette in lengteslierten gesneden
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Min. 40 g Rucola
- Max. 10 g Knoflook geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en voeg de uisnippers, knoflook en champignonblokjes toe.
- Roerbak dit tot de champignonblokjes bruin beginnen te kleuren.
- Voeg de kipreepjes toe en bak deze mee tot ze gaar zijn.
- Voeg de kokosmelk, een snuf peper, zout en paprikapoeder toe, roer door en laat dit nog zo'n 5 minuten al roerend pruttelen.
- Voeg de courgetteslierten toe en bak deze een aantal minuten mee (tot ze zacht zijn geworden).
- Haal de pan van het vuur, schep de rucola door de courgetti, garneer met de kaas en serveer!
Deel dit Recept
Add comment