Porties |
Ingrediënten
- Min. 200 g Courgetti (courgette slierten)
- Max. 200 g Tuinbonen gedopt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Min. 200 g Broccoli in roosjes gesneden
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geschaafd
- Min. 1 handje Basilicum
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, kook de tuinbonen zo'n 2 minuten en spoel ze vervolgens af onder koud water.
- Verhit de olie in een pan, goed de knoflook toe en fruit dit.
- Voeg de broccoli roosjes toe en roerbak deze mee tot ze beetgaar zijn geworden.
- Voeg de voorgekookte tuinbonen, de courgetti en de kokosmelk toe en roerbak dit tot de slierten zacht zijn geworden.
- Schep de courgetti op je bord, garneer met de schilfers en de basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment