Porties |
Ingrediënten
- Max. 200 g Courgette geraspt
- Max. 1.5 Ei
- Max. 20 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Komijnzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden en leg bakpapier op een bakplaat.
- Bestrooi de courgetterasp met zout, laat dit intrekken en knijp het vervolgens goed uit van overtollig vocht.
- Doe de uitgeknepen courgetterasp in een kom en meng dit met de overige ingrediënten.
- Schep dit mengsel op je bakplaat en rol dit uit (met een deegroller en nog een vel bakpapier erop om het plakken aan de deegroller te voorkomen) tot een ronde tortilla.
- Plaats de bakplaat zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven tot de tortilla krokant is geworden aan de buitenrand.
- Haal de bakplaat uit de oven, laat de tortilla buiten de oven drogen, afkoelen en uitharden en haal hem dan pas van het bakpapier.
- Vul de tortilla met in reepjes gesneden groenten en happen maar!
Deel dit Recept
Add comment