Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 Courgette in stukjes gesneden
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 2 Paprika's in blokjes gesneden
- Max. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Nootmuskaat
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water met wat zout aan de kook en kook de courgette stukjes in zo'n 15 minuten gaar.
- Giet de gare courgette af, voeg de helft vd olie samen met een snuf nootmuskaat, zout en peper toe en pureer.
- Verdeel de paprikablokjes over de bodem van een ovenschaal, bestrooi ze met de Italiaanse kruiden en de basilicum, besprenkel ze met de resterende olie en leg de zalm hier bovenop.
- Bestrooi de zalm met de kaas en schuif de ovenschaal vervolgens zo'n 30 minuten in de oven.
- Schep de courgettepuree op je bord, leg de geroosterde zalm met kaaskorst op de puree, verdeel de geroosterde paprikablokjes omheen de zalm en serveer!
Deel dit Recept
Add comment