Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in stukjes gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 handje Basilicum fijn gehakt
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Ongeraffinewerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een kleine laagje water aan de kook en voeg de courgettestukjes, de uisnippers, de basilicumblaadjes en komijnzaad toe.
- Laat dit 10 minuten pruttelen.
- Doe de inhoud van de pan in een keukenmachine, bestrooi met zout en peper en pureer dit.
- Roer het citroensap door de puree en houd de puree warm.
- Bestrooi de garnalen met zout, verhit de olie in een pan en bak de garnalen tot ze roze kleuren.
- Schep de courgettepuree op je bord, verdeel de garnalen over de puree, garneer met een deel vd basilicum en serveer!
Deel dit Recept
Add comment