Recept Afdrukken
Courgette uit de oven met Parmezaanse kaas
Courgette uit de oven met Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Courgette uit de oven met Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Leg de uitgeholde courgette helften in een oven schaal, bestrooi ze met een deel vd kruiden en besprenkel ze met de helft vd olie.
  3. Zet de schaal zo'n 15 minuten in de oven.
  4. Verhit de resterende olie in een pan, voeg de knoflook, de paprika blokjes en het vruchtvlees van de courgette toe en bak dit een aantal minuten.
  5. Voeg de fijn gehakte zongedroogde tomaten, gehalveerde olijven, de tomaat blokjes en de resterende kruiden toe en roer door.
  6. Haal de ovenschaal ui de oven, vul de courgette helften met de inhoud van de pan, bestrooi ze met de kaas en zet ze nogmaals 15 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten, maar nog niet al te bruin is geworden)
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!