Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 Courgette in slierten gesneden
- Max. 1 el Basilicum fijn gehakt
- Max. 120 g Witvis
- Max. 2 Tomaten in plakken gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op je werkblad.
- Leg de courgetteslierten in het midden van het bakpapier en leg de vis hier bovenop.
- Verdeel de basilicum over de vis en vervolgens de plakjes tomaat en citroen.
- Verdeel de knoflook samen met wat peper en zout over het geheel en besprenkel met de olie.
- Vouw het bakpapier dicht tot een pakketje en leg deze 20-25 minuten in de oven tot de inhoud gaar is.
Deel dit Recept
Add comment