Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager varkensvlees in blokjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Chilipepervlokjes
- Een snufje Komijnzaad
- Een snufje Cayennepeper
- Max. 1 el (Appel)azijn
- Max. 2 Tomaten grof gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 Courgette in blokjes gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Bestrooi de varkensvleesblokjes met zout en peper.
- Verhit de olie in een pan, bak de vleesblokjes rondom bruin, haal ze uit de pan en zet ze apart.
- Roerbak vervolgens de uisnippers samen met de paprikablokjes een aantal minuten.
- Wanneer de paprikablokjes zacht zijn geworden voeg je de knoflook, de chilipepervlokjes, het komijnzaad, de cayennepeper, de azijn, de tomaten en de tomatensaus toe (eventueel met wat water).
- Voeg de vleesblokjes ook weer toe aan de pan en laat de inhoud van de pan minimaal een half uur stoven (hoe langer hoe beter).
- Voeg de courgette-blokjes zo'n 15 minuten voor het eind van de kooktijd toe en stoof deze mee tot ze zacht zijn geworden.
Deel dit Recept
Add comment