Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Magere runderlappen in reepjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 2 Tomaten gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 Courgette grof gesneden
- Max. 1 Rode paprika in blokjes gesneden
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en bruin de rundvleesreepjes rondom.
- Voeg de uisnippers, de knoflook, de tomaten, de tomatensaus, zout en peper (en een beetje water) toe en laat dit een poosje stoven (tot de tomaten zacht zijn geworden).
- Voeg de courgette en de paprika toe en laat het stoofpotje nog minimaal 20 minuten stoven (tot het vlees een gewenste gaarheid heeft bereikt).
Deel dit Recept
Add comment