Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Courgette geraspt en uitgeknepen
- Max. 200 g Bladspinazie fijn gehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een cakevorm met bakpapier.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de spinazie en de courgette-rasp toe, bestrooi dit met peper en roerbak dit tot het vocht verdampt is.
- Doe de (indien nodig uitgeknepen) inhoud van de pan in een kom, meng dit met de eieren en de kaas en giet dit mengsel in de met bakpapier beklede cakevorm.
- Zet de cake zo'n 25 minuten in de voor verwarmde oven.
- Laat de cake goed afkoelen alvorens je hem in portie-plakken snijdt en verpakt.
Deel dit Recept
Add comment