
Porties |
Ingrediënten
- Max. 300 g Broccoli fijn gesneden
- Max. 200 g Courgette fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Een snufje Peper
- Min. 1 handje Munt fijn gehakt
- Max. 35 g Parmezaanse kaas geraspt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een soeppan.
- Voeg de uisnippers toe en fruit deze zo'n 3 minuten.
- Voeg de courgette stukjes roe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Voeg de broccoli stukjes toe samen met een gewenste hoeveelheid water, de kruiden en een snuf peper, breng dit aan de kook en laat dit minimaal 4 minuten koken.
- Pureer de soep, schep de gepureerde soep in een kom of bord, garneer de soep met de kaas en de fijn gehakte munt en serveer!
Deel dit Recept
Add comment