Courgette pasta met spinazie
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 1
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 1
Courgette
in lengte slierten gesneden
Max. 10
g
Ui
gesnipperd
Max. 10
g
Knoflook
geperst
Een snufje
Peper
Max. 120
g
Garnalen
gepeld
Min. 100
g
Bladspinazie
Max. 1
el
Citroensap
Een snufje
Chilipeprvlokjes
Instructies
Verhit de olie in een pan en roerbak de courgette-slierten samen met de uisnippers en wat zout zacht in zo’n 5 minuten.
Schep de courgette-slierten vervolgens in een kom.
Roerbak de garnalen samen met de knoflook zo’n 3-4 minuten tot ze roze kleuren.
Voeg de spinazie, het citroensap, de chilipepervlokjes en een snuf peper toe en roerbak dit tot de spinazie begint te slinken.
Voeg de courgette-slierten terug toe aan de pan en warm het geheel nog zo’n 2-3 minuten op.
Gerelateerd