Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Courgette in lengte slierten gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Min. 100 g Bladspinazie
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Chilipeprvlokjes
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en roerbak de courgette-slierten samen met de uisnippers en wat zout zacht in zo'n 5 minuten.
- Schep de courgette-slierten vervolgens in een kom.
- Roerbak de garnalen samen met de knoflook zo'n 3-4 minuten tot ze roze kleuren.
- Voeg de spinazie, het citroensap, de chilipepervlokjes en een snuf peper toe en roerbak dit tot de spinazie begint te slinken.
- Voeg de courgette-slierten terug toe aan de pan en warm het geheel nog zo'n 2-3 minuten op.
Deel dit Recept
Add comment