Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Oregano fijn gehakt
- Max. 1 Chilipepertje fijn gemalen
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Olijven op waterbasis (zonder additieven) fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Rasp de courgette en gebruik je handen (en eventueel een theedoek) om de rasp zo goed mogelijk uit te knijpen van vocht.
- Meng de uitgeknepen courgetterasp met de kaas en de overige ingrediënten (behalve de olie).
- Verhit de olie in een pan en vorm van het beslag een grote of meerdere kleine ballen.
- Druk de ballen plat in de pan en bak de koekjes aan beide kanten gaar en lichtelijk bruin.
Deel dit Recept
Add comment