Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Kalkoengehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 200 g Courgette geraspt en uitgeknepen van vocht
- Max. 50 g Bosui fijn gehakt
- Min. 1 handje Munt fijn gehakt
- Min. 1 handje Koriander fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden komijnzaad, peper en cayennepeper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op een bakplaat.
- Doe alle ingrediënten (m.u.v. de olie) in een kom, meng ze goed en vorm (met vochtige, koele handen) balletjes van dit mengsel.
- Verhit de olie in een pan en bak de balletjes rondom bruin.
- Verspreid de aangebraden balletjes vervolgens over de bakplaat en laat ze in zo'n 5-7 minuten verder garen in de oven.
Deel dit Recept
Add comment